ТОВАРИ
Голки для ін'єкційГігрометри та термометриШовний матеріалЛеза та скальпелі хірургічніЛоткиКисневі маски та канюліХалати одноразовіЛейкопластиріПластирні пов'язки стерильніЛейкопластирі в рулоніРентгенХімічні реактиви для обробки рентгенівських плівокШприци ін'єкційніСпиртові серветкиСистема для переливання інфузійних розчинівОбробка операційного поля та швівПідгузки та пелюшки одноразовіПокриття хірургічнеМедичні штативи та мебліВироби для оториноларингологіїІнтубація трахеїДзеркала гортанні та носовіШпателі отоларингологічніВушні воронкиОтоларингологічні набориГінекологія і акушерствоДзеркала гінекологічніШпателі та щіточки ендоцервікальніГінекологічні набориАплікатори, акушерські амніотоми та пайпеліКонтрацептиви внутрішньоматковіЗатискачі для пуповиниСумки медичніСечоприймачіВироби для анестезіології та реаніматологіїКатетери та зондиКатетери аспіраційніКатетери урологічніНазогастральні зонди та катетериРанорозширювачіПроктоскопиМедичні тестиТовари для реабілітації та гігієни
  • 0
    >
  • 0
    Ваш список порівняння пустий
    Додайте ж швидше що небудь
  • 0
    Сума 0,00  грн
Товари

Політика конфіденційності


23.03.2023


Вступ

Ця політика захисту конфіденційності даних (надалі – Політика конфіденційності) містить інформацію про практику обробки персональних даних, наданих користувачем ТОВ «Хлорка» (надалі також – Компанія або Контролер) під час використання веб-сайту www.hlorka.ua.

Положення цієї Політики конфіденційності відповідають нормам Закону України «Про захист персональних даних» та Загального регламенту про захист даних Європейського союзу (GDPR -General Data Protection Regulation).

Під персональними даними розуміються відомості чи сукупність відомостей про користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

При здійсненні реєстрації на веб-сайті Компанії, використанні веб-сайту, оформленні замовлення, надсиланні повідомлень, відгуків тощо, Користувач надає дозвіл та однозначну згоду на обробку його персональних даних, ознайомлення та прийняття умов цієї Політики конфіденційності.

Володільцем (Контролером) даних є:

ТОВ «ХЛОРКА»
бульвар Кольцова, будинок 14-Д, офіс 610, місто Київ, 03197
Веб-сайт: www.hlorka.ua
E-mail: info@hlorka.in.ua


Мета обробки персональних даних

Компанія здійснює обробку персональних даних користувачів веб-сайту для:

  • забезпечення зручного використання веб-сайту, 
  • забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, господарських, податкових відносин, 
  • здійснення покладених на Компанію обов’язків у відповідності до діючого законодавства України, 
  • отримання платежів від користувачів, 
  • надсилання користувачам замовлених товарів, 
  • надсилання повідомлень користувачам, 
  • забезпечення безпеки веб-сайту та попередження шахрайства, 
  • маркетингових та інших цілей. 

Персональні дані користувача, що можуть оброблюватися при використанні веб-сайту

  • ім'я, прізвище та по батькові;
  • адреса електронної пошти;
  • телефон;
  • товар, що цікавить користувача;
  • адреса доставки товару;
  • IP адреса;
  • інша інформація про комп'ютер користувача, включаючи веб-браузер, операційну систему, географічне розташування та інші дані, надані користувачем.

Форми і способи обробки персональних даних

Обробка персональних даних здійснюється відкрито і прозоро із застосуванням засобів та у спосіб, що відповідають визначеній меті такої обробки. Обробка здійснюється Компанією за допомогою автоматизованих засобів.

Права користувача


Право доступу

Відповідно до статті 15 Загального положення про захист даних (GDPR), Користувач має право запросити у Компанії підтвердження про те, чи обробляється його персональні дані. В цьому випадку Користувач має право на доступ до інформації про ці персональні дані, згаданої в статті 15 GDPR.


Право на виправлення

Відповідно до статті 16 GDPR, Користувач має право вимагати, щоб Компанія негайно виправила неточності в персональних даних Користувача. Беручи до уваги мету обробки, Користувач також має право на надання неповних персональних даних, в тому числі за допомогою надання додаткової заяви.


Право на видалення даних

Користувач має  право вимагати, щоб Компанія негайно видалила персональні дані Користувача. Компанія зобов'язана негайно видалити персональні дані за умови дотримання відповідних законодавчих вимог.

  

Право на обмеження обробки

Відповідно до статті 18 GDPR, При певних обставинах Користувач має право вимагати, щоб Компанія обмежила обробку персональних даних Користувача.


Право на перенесення даних

Відповідно до статті _ GDPR, Користувач має право отримувати надані ним персональні дані в структурованому, загальнодоступному і машинозчитуваному форматі, і має право на те, щоб Компанія без перешкод передала ці дані іншому обробнику за умови, що стосовно обробки даних такою особою була отримана декларація заява про надання згоди. 


Право на заперечення

Відповідно до статті 21 GDPR, Користувач має право висловити своє заперечення проти обробки його персональних даних на підставі статті 6 (1) e) або f) GDPR. Це також відноситься до складання “психологічного портрета” (з формуванням певної характеристики особистості) на підставі цих наданих даних.

Якщо Компанія обробляє персональні дані Користувача в цілях прямого маркетингу, Користувач має право в будь-який час заперечити проти обробки персональних даних з цією метою. Це також відноситься до складання “психологічного портрета” (з формуванням певної характеристики особистості), оскільки це прямо пов’язано з таким прямим маркетингом.


Право на подачу скарги в наглядовий орган

Відповідно до статті 77 GDPR, Без обмеження для будь-якого адміністративного або судового засобу правового захисту, передбаченого законодавством України, Користувач має право подати скаргу в наглядовий орган держави-члена ЄС, зокрема,  за зареєстрованим місцем проживання на території держави-члена ЄС, за місцем роботи або передбачуваного порушення, якщо Користувач вважає, що обробка його персональних даних порушує положення цієї Політики конфіденційності чи законодавства про захист персональних даних.


Здійснення своїх прав

Якщо Користувач бажає скористатися одним зі своїх прав, він має зв’язатися з Компанією, як із обробником даних, використовуючи вказані у цій Політиці конфіденційності контактні дані Компанії, або скористатися будь-якою іншою формою, яку Компанія пропонує для зв’язку. 


Протоколювання на веб-серверах

Коли Користувач відвідує веб-сайт Компанії, особа, яка на замовлення Компанії (надалі - постачальник послуг) здійснює управління веб-сайтом, обробляє і зберігає технічні дані про пристрій, який Користувач використовує (операційна система, дозвіл екрана і інші неособисті функції), і про браузер (версія, мовні налаштування), зокрема загальнодоступну IP-адресу комп’ютера, або будь-якого пристрою який використовує Користувач для відвідування веб-сайту Компанії, включаючи дату і час доступу. IP-адреса – це унікальна числова адреса, за якою  пристрій Користувача відправляє/отримує дані з Інтернету. Якщо Користувач не передає дані, які дозволяють його ідентифікувати при використанні веб-сайту, постачальник послуг Компанії або сама Компанія фактично не може знати, кому належить IP-адреса. Разом з тим, Користувач може бути ідентифікований, якщо проти нього будуть прийняті правові заходи (наприклад, в разі здійснення хакерських атак на веб-сайт), і його особа може бути розкрита в ході розслідування.  

Постачальник послуг Компанії використовує дані, що підлягають обробці, для статистичних цілей способом, що не ідентифікує особистість Користувача, з тим, щоб можна було відслідковувати, які пристрої і з якими налаштуваннями використовуються для доступу до веб-сайту Компанії, а потім оптимізувати його відповідним чином. Ці статистичні дані не містять ніяких персональних даних. Правовою основою для складання статистики є стаття 6 (1) f) GDPR.

Крім того, IP-адреса використовується для того, щоб Користувач мав технічну можливість отримати доступ до веб-сайту Компанії і використовував його, а також для виявлення і запобігання хакерським атакам на постачальника послуг або веб-сайт. А атаки, можуть нанести шкоду операторам веб-сайтів або їх користувачам (наприклад, для запобігання доступу, шпигунства даних, поширення шкідливих програм [наприклад, вірусів] або для інших незаконних цілей). Такі атаки можуть порушити належне функціонування центру обробки даних Компанії, використання веб-сайту або його функцій, а також безпеку користувачів веб-сайту. IP-адреса і час доступу обробляються для запобігання хакерським атакам. За допомогою цієї обробки Компанія через постачальника послуг переслідує законний інтерес забезпечення функціональності веб-сайту і запобігання незаконним атакам проти Компанії і користувачів веб-сайту. Правовою основою підставою для обробки таких даних є стаття 6 (1) f) GDPR.

Збережені IP-дані видаляються (за допомогою анонімізації), як тільки вони більше не потрібні для виявлення або захисту від атаки.


Файли Cookies

Компанія використовує файли cookies і аналогічні технології (локальне сховище) для забезпечення технічної функціональності веб-сайту, аналізу, як користувачі використовують веб-сайт, і збереження налаштувань користувачів в своєму браузері.

Cookie – це невеликий текстовий файл, який браузер, що використовує Користувач, зберігає на комп’ютері  Користувача при переході на веб-сайт Компанії. Якщо Користувач знову відвідає веб-сайт, Компанія можемо знову прочитати ці файли cookies. Файли cookies зберігаються протягом різних періодів часу. Користувач може в будь-який час налаштувати список cookies, які буде приймати його браузер. Однак це може призвести до того, що веб-сайт Компанії перестане функціонувати належним чином. Крім того,  Користувач може видалити cookies самостійно в будь-який час. Якщо Користувач не видалить їх, то сеансові cookies будуть видалені браузером Користувача, як тільки він залише веб-сайт або закриє браузер, а постійні cookies будуть зберігатися протягом періоду, івизначеного Компанією.

Компанія використовуємо cookies для наступних цілей:

Більшість браузерів, які використовуються користувачами, дозволяють налаштовувати, які файли cookies слід зберігати, і дозволяють видаляти (певні) файли cookies. Якщо Користувач обмежує зберігання файлів cookies для певних веб-сайтів або не дозволяєте використання файлів cookies зі сторонніх веб-сайтів, то використовувати всі функції веб-сайту Компанії буде неможливо. Інформація про те, як налаштувати параметри файлів cookies для найбільш поширених браузерів, доступна за наступними посиланнями:


Форма зворотного зв’язку

Якщо Користувач відправляє Компанії повідомлення за допомогою запропонованих форм зворотного зв’язку, для обробки запиту Компанія буде використовувати дані, які  повідомлені Користувачем. Дані будуть видалені після задоволення запиту Користувача. Якщо згідно із законодавством Компанія зобов’язана зберігати дані протягом більш тривалого періоду, видалення буде виконано після закінчення відповідного періоду.


Відгук на вакансію про прийом на роботу

Компанія обробляєінформацію, яку Користувач надав в зв’язку з відгуком на вакансію, розміщену на веб-сайті Компанії, щоб оцінити придатність для певної посади (або, у разі необхідності, для інших відкритих вакансій в Компанії) і виконати процедуру подачі заявки на заміщення вакансії.

Правовою основою для обробки ваших особистих даних є здійснення законних інтересів відповідно до статті 6 (1) f) GDPR.

У разі відхилення заявки на вакансію  дані кандидата повинні бути видалені Компанією протягом 6 місяців.

Якщо Користувач був прийнятий на посаду в процесі подачі заявки, дані з системи даних кандидата будуть перенесені в систему інформації про персонал.

Дані Користувача в такому випадку будуть оброблятися тільки тими особами Компанії, яким вони потрібні для належного виконання процедури відгуку на вакансію.


Розкриття даних третім особам

Компанія не розголошу передані Користувачем персональні дані третім особам (особливо, не в маркетингових цілях).

Однак для функціональної роботи інтернет-сторінок веб-сайту Компанії або для надання товарів/послуг Компанія співпрацює з постачальниками послуг (особами, які здійснюють обробку даних). Персональні дані Користувача можуть бути повідомлені таким постачальникам послуг. В даному випадку Компанія вживає всіх заходів, необхідних відповідно до законодавства про захист даних, для безпечної обробки даних.


Обробка даних за межами ЄС

Ми обробляємо персональні дані Користувача в Україні, ЄС. Однак деякі постачальники послуг, чиї плагіни і інструменти використовує Компанія, можуть обробляти дані за межами України (країни ЄС або інші країни, які не входять в ЄС, але забезпечують захист персональних даних на належному рівні). 

Компанія бере зобов’язання щодо забезпечення належного рівня захисту даних в контексті участі в так званому Privacy Shield (Угода про правила обміну конфіденційною інформацією між ЄС і США) і заходів, що вживаються постачальником послуг для захисту даних і їх збереження.


Google Analytics

В рамках угоди про обробку даних Користувач використовуємо сервіс, що надається компанією Google LLC (далі по тексту - «Google»), Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Google Tag Manager. В якості обробника замовлень Google використовує файли «cookie», який надає Google інформацію про те, до якого веб-сайту звертав Користувач, і, зокрема, наступну інформацію: тип/версію браузера, операційну систему, технічну інформацію про операційну систему і браузер, а також загальнодоступну IP-адресу комп’ютера Користувача. Google Analytics використовується таким чином, що IP-адреса Користувача використовується тільки в анонімній формі. Ця анонімізація діє на території Європейського Союзу або в державах-членах Європейського економічного простору після отримання повідомлення від Google. У виняткових випадках повна IP-адреса може бути відправлена на сервер Google в США, і там його анонімізують. Згідно Google, IP-адреса анонімізується до того, як вона буде збережена на постійному носії даних. Детальніше можна ознайомитись з політикою конфіденційності Google, доступній за адресою: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ru.

Google Analytics дозволяє збирати статистику використання веб-сайту, а також демографічні дані про користувачів і їх поведінку в неідентифікованій формі. Статистика також складена з тим, щоб допомогти краще зрозуміти, як користувачі знаходять використовують веб-сайт Компанії, для  покращення  пошукової оптимізації та рекламних витрати. Ця обробка дозволяє Компанії поліпшити веб-сайт, а також рекламні кампанії.

Інформацію про те, як відмовитися від використання Google Analytics, можна знайти за адресою: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ru.


Google AdSense

Веб-сайт Компанії використовує Google AdSense, сервіс для інтеграції рекламних оголошень Google Inc (далі по тексту - «Google»). Провайдер – компанія Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google AdSense використовує файли «cookies», щоб допомогти веб-сайту проаналізувати те, як користувачі використовують сайт. Google AdSense також використовує так звані веб-маяки (невидимі графічні елементи). За допомогою цих веб-маяків можна оцінити інформацію, зокрема, відвідування цих сторінок.

Інформація про використання веб-сайту (включаючи IP-адресу Користувача) і про доставку рекламних форматів, отримана від файлів cookies та веб-маяків, буде передаватися і зберігатися компанією Google на серверах в Сполучених Штатах. Ця інформація може бути розголошена компанією Google контрагентам Google. Однак Google не буде об’єднувати IP-адресу Користувача з будь-якими іншими даними Користувача.


Google Adwords / Відстеження конверсій

Веб-сайт Компанії використовує Google AdWords. AdWords – це рекламна онлайн-програма компанії Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (далі по тексту «Google»).

В рамках Google AdWords використовує так зване відстеження конверсій. Коли Користувач натискає на оголошення, розміщене компанією Google, встановлюється cookie для відстеження конверсій. Ці файли cookies видаляються через 30 днів і не призначені для ідентифікації користувачів. Якщо Користувач відвідує певні сторінки цього веб-сайту і термін придатності файлу cookies не закінчився, Google і Компанія можуть відстежити, що Користувач натиснув на оголошення і був перенаправлений на цю сторінку.

Кожен клієнт Google AdWords отримує свій файл cookie. Файли cookies не можуть відслідковуватися через веб-сайти клієнтів AdWords. Інформація, зібрана за допомогою cookie-файлу для конверсії, використовується для створення статистики конверсії для клієнтів AdWords, які вибрали відстеження конверсій. Клієнти бачать загальну кількість користувачів, які клікнули по їх оголошенню і були перенаправлені на сторінку зі встановленим тегом відстеження конверсій. Однак клієнт AdWords не отримує ніякої інформації, яка б ідентифікувала користувачів. Якщо Користувач не бажає брати участь у відстеженні, він може відмовитися від цього використання, відключивши cookie-файл для відстеження конверсій Google в своєму інтернет-браузері в розділі «Налаштування користувача». Тоді вони не будуть включені в статистику відстеження конверсій.

Сookie-файли для відстеження конверсій зберігаються на основі законного інтересу до аналізу поведінки користувача з метою оптимізації як веб-сайту, так і його реклами.

Користувач може налаштувати свій браузер таким чином, щоб отримувати інформацію про налаштування файлів cookies та дозволяти використання файлів cookies тільки в певних випадках, або приймати файли cookies тільки в певних випадках або, як правило, відключати їх і активувати автоматичне видалення файлів cookies при закритті браузера. Якщо cookies відключені, функціональність веб-сайту Компанії може бути обмежена.


Google Remarketing / Double Click

Веб-сайт Компанії використовує функції ремаркетингу Google Analytics в поєднанні з функціями суміжного використання декількох пристроїв в Google AdWords і Google DoubleClick. Провайдер – компанія Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Ця функція дозволяє зв’язати цільові групи реклами, створені за допомогою Google Analytics Remarketing, з функціями суміжного використання декількох пристроїв в Google AdWords і Google DoubleClick. Таким чином, персоналізовані рекламні повідомлення, адаптовані під інтереси Користувача в залежності від його досвіду попереднього використання та поведінки в Інтернеті з одного пристрою (наприклад, на мобільному телефоні), можуть таким же чином відображатися на іншому пристрої (наприклад, на планшеті або ПК).

Якщо Користувач надав свою згоду, Google для цієї мети з’єднає історію браузера і веб-браузера з обліковим записом Користувача в Google. Таким чином, одні й ті ж самі персоналізовані рекламні повідомлення можуть відображатися на будь-якому пристрої, з якого Користувач входить до свого облікового запису Google.

Щоб підтримати цю функцію, Google Analytics збирає ідентифіковані Google-ідентифікатори користувачів, які тимчасово пов’язані з даними Google Analytics Компанії, щоб визначити і створити цільову аудиторію для реклами на кількох пристроях.

Користувач має право назавжди відмовитися від ремаркетингу/таргетингу на декількох пристроях, відмовившись від персоналізованої реклами в своєму акаунті Google, перейшовши за цим посиланням: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Дані, зібрані в обліковому записі Google, збираються тільки на підставі згоди Користувача, яка може бути відкликана.

Додаткову інформацію та правила захисту даних можна знайти в політиці конфіденційності Google за адресою: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.


Оновлення політики конфіденційності

Компанія завжди підтримує цю Політику конфіденційності в актуальному стані, тому залишає за собою право час від часу змінювати її та оновлювати практику обробки використання персональних даних Користувача. Поточна версія Політики конфіденційності завжди доступна за наступною адресою

Якщо Користувач має будь-які питання щодо цієї Політики конфіденційності, він може зв’язатись з Компанією, використовуючи: еmail: info@hlorka.ua

Дізнавайтеся першими про розпродажі та новинки!
Виберіть розсилку
Ваш кошик пустий
Додайте ж швидше що небудь
Конфіденційність
Ми використовуємо файли cookie на цьому сайті для покращення роботи. Нажавши кнопку “Погоджуюсь”, або включаючи настройку в Настройки файлів cookies, Ви погоджуєтеся з Політикою використання cookie-файлів.
Функціональний Завжди активний
Технічне зберігання або доступ суворо необхідні для законної мети надання можливості використання конкретної послуги, явно запитаної абонентом або користувачем, або виключно для здійснення передачі повідомлення через мережу електронного зв’язку.
Статистика
Технічне зберігання або доступ, який використовується виключно для статистичних цілей.
Погоджуюсь Не погоджуюсь